Održana izborna Skupština kuglačkog kluba 20.1.2014.


U subotu je održana Izborna skupština kuglačkog kluba "Dubravčan". Skup je otvorio predsjednik kluba Antun Horvat a nakon izbora radnog predsjedništva vođenje je preuzeo Dario Lukša. Izvještaj o radu u protekloj godini pročitao je predsjednik kluba, a o financijskom poslovanju blagajnik Dario Lukša. Da je saldo žiro računa i blagajne oko 1.200,00 kuna te da su financije vođene uredno potvrdio je predsjednik Nadzornog odbora Ivan Varga. U ime verifikacijske komisije je Branko Horvat potvrdio da je na skupštini prisutno dovoljno članova. Plan rada i financijski plan za 2014-tu je pročitao predsjednik kluba. Predviđeni prihodi i troškovi iznose 38.400,00 kuna. Nakon što je dana razrješnica starim odborima, jednoglasno je prihvaćen prijedlog sastava novih i to:
Izvršni odbor: Antun Horvat, Josip Čižmešija-Milanov, Dražen Cenko, Nikolina Hrešć, Marina Dolenec, Davor Fabić, Branko Horvat, Tomislav Hraščanec i Željko Šimunić.
Nadzorni odbor: Dario Lukša, Josop Čižmešija, Saša Štefić
Stegovni sud: Mijo Vučenik, Nikola Rusak, Josip Radmanić
Slijedila je diskusija koju je otvorio načelnik općine Dražen Miser čestitajući na prošlogodišnjim uspjesima. Skup su pozdravili brojni predstavnici dobrafskih udruga sa zanimljivim prijedlozima. Predsjednik kluba je predao zahvalnice istaknutijim sponzorima i to: Damir Dominić, Valentina Mikulan, Allianz d.d., Josip Vučenik i Ivan Novak. Tajnica kluba Marina Dolenec je predala nagrade igračima i to, Josip Čižmešija kao najbolji igraču u prošloj sezoni i Saša Štefić kao najboljem vozaču. Nagradu je dobio i predsjednik Antun Horvat jer je najviše častio u prošloj sezoni. Poslije službenog dijela je nastavljeno druženje uz jelo i piće, a zahvalili bi se Lovačkom društvu koje je doniralo meso, kuharu Dragiju Štefiću i precednikovoj ženi Marici na zdiganim kolačima.

  • << natrag na popis novosti