NOVOSTI


Zahvala župana Matije Posavca

Svim dragim mještankama i mještanima Općine Donja Dubrava želim zahvaliti na dobivenoj podršci za Župana Međimurske županije. Svima u Donjoj Dubravi želim dobro zdravlje (najmanje kao što ga ima Vaš sumještanin Brljak Blaž – na slici).
Donjoj Dubravi želim i dobar razvoj, koji će zasigurno ići sa novim načelnikom Marijanom Vargom, os... detaljnije

Aktivnosti KUD-a u prvih 5. mjeseci 2017.

Naši Slogaši su u prvih 5 mjeseci 2017. imali puno posla. Krenuvši u samome siječnju s organizacijom drugih po redu Dana dobravske povijesti, organizacijom i sudjelovanjem na Dobravskom fašenjku do sudjelovanja u pripremi kandidature Međimurske popevke na UNESCO popis nematerijalne kulturne baštine svijeta.
Folklor i baština glavni s... detaljnije

Zahvala članova koalicije HDZ-HSS-HSLS

Poštovani,

hvala vam svima koji ste nam dali svoj glas i potporu za sve učinjeno u ove 4 godine. Ukoliko ne želimo sudbinu Dobrave predati u ruke osobi koja ju nije znala ni mogla voditi ni prije, budite spremni za sljedeći krug izbora i podržite Dražena Misera, Martinu Detelj i novoizabrane vijećnike koalicije HDZ-HSS-HSLS.<... detaljnije

Zahvala za ostvarene rezultate na nedjeljnim izborima

Drage Dobravčice i Dobravčani,

Iskreno Vam upućujem veliko HVALA na podršci za izbor načelnika i članove Općinskog vijeća. 
Veliko HVALA, iz razloga jer smo izlaskom na izbore samostalno, ostvarili najbolji rezultat od svih Dobravskih lista i kandidata za Općinskog načelnika.
Veliko HVAL... detaljnije

Zahvala Živog Zida Dobrafčanima

Živi Zid Donje Dubrave zahvaljuje svim sumještanima koji su nas svojim glasom podržali. Nije baš da smo zadovoljni izbornim rezultatom, ali kamen temeljac je postavljen i nastavit ćemo svoju borbu za malog čovjeka  istim žarom dalje… 

             ŽIVI ZID Donja Dubrava

Na „Krbulji“ Dubravčanu samo bod

U 26. kolu natjecanja u II međimurskoj ligi skupina A, nogometaši NK “Dubravčan“ kao domaćini upisali su osmi remi, – i to protiv  NK „ČSK“ iz Čehovca, sa  rezultatom 1:1, poluvrijeme 1:1. „Dubravčan“ je tokom cijele utakmice bio nadmoćan, a pogotovo u drugom poluvremenu kada je pred kraj utakmice propustio nekoliko 100%-tnih prilika... detaljnije

Rezultati izbora za načelnika i Općinsko vijeće Donje Dubrav ...

Na današnjim lokalnim izborima na kojima se birao načelnik i Općinsko vijeće Općine Donja Dubrava te župan i Županijska skupština Međimurske županije glasovanju je pristupilo 56,35  posto birača (989 od 1755 upisanih)
Kandidati za dobravskog načelnika dobili su slijedeći broj glasova:

Kandidatkinja:... detaljnije

Izađimo na izbore i odlučimo razumno za nastavak razvoja Dob ...

Poštovani, 

vođenje Općine jedan je proces koji ne treba osobe pune slatkorječivosti, mislilaštva, soliranja, iznošenja stalne negativne kritike bez davanja rješenja kao i vjerovanja u mogućnost provođenja mjera koje uopće nisu i ne mogu biti u domeni poslova Općine.

Svaki je uspjeh, u bi... detaljnije

Osvrt na članak „Varga, kaj si delal 12 godina?!“

Ne želeći polemizirati s gospodinom Draženom Miserom, jer bi trebao 50-tak stranica s kopiranim dokazima i niz sati audio zapisa sa sjednica Općinskog vijeća. 
U 5 stranica vašeg hvalospjeva očito je da HDZ misli da je sa njima počeo svijet i da će bez njih propasti. Ne treba se prisjećati HDZ-ove pretvorbe, privatizacije, krimi... detaljnije

Vaš glas može biti presudan

Poštovani mještani!

Došli smo do kraja predizborne kampanje koja traje danas do pola noći, a u nedjelju, 21. svibnja od 7 do 19 sati možete izaći na birališta i glasati za općinsko i županijsko vijeće,  izabrati novog/starog  župana i načelnika/načelnicu Dobrave.  
Znamo da ste se ovih dana nas... detaljnije

Mrzite li politiku?

I ja ju mrzim i to jako u ovome obliku kojem pogoduje određenim interesnim skupinama a većinu ljudi baca na rub egzistencije.
Zato sam se aktivirao da se borim protiv takve i ako me pitate dali se imalo osjećam kao političar,ne nimalo još uvijek se osjećam kao aktivista i borac za obespravljenog te poniženog malog čovjeka.
<... detaljnije

Dežurstvo Općinskog izbornog povjerenstva Donja Dubrava

Dežurstvo Općinskog izbornog povjerenstva Donja Dubrava
Općinsko izborno povjerenstvo Općine Donja Dubrava dežurati će:
-  u subotu (20. svibnja 2017.) u vremenu od 10,00 do 16,00 sati:  Ivan Štefić - mob. 091 5858 280

Općinsko izborno povjerenstvo
Maja Oreški
... detaljnije
<< natrag na popis novosti