NOVOSTI


Varga, kaj si delal 12 godina?!

Poštovani,
moram se osvrnuti na ranije objavljeni tekst čelnika HNS-a u kojem je izneseno niz neistina, insinuacija i lažnih navoda.
(Varga u svom Programu za razdoblje 2017. – 2021. iznosi navode koji su u nastavku teksta citirani, a na koje Dražen Miser daje odgovore)

VARGA: „izgraditi kanalizaciju u rok... detaljnije

Vizija razvoja naše Općine dobravskog HNSa

Informacija našim Dobravčicama i Dobravčanima o našem viđenju razvoja Donje dubrave, dakako uvijek spremni svoje viđenje dopuniti Vašim prijedlozima.

VIZIJA
Općinu Donja Dubrava – našu Dobravu- napraviti mjestom poželjnim za život, mjestom visokog životnog standarda, jedinstvene i očuvane povijesne, kultu... detaljnije

Političke teme i dileme

Pošto su neki stranački lideri u nedoumici i sumnji da je Živi Zid u predizbornom ili poslijeizbornim dogovoru s nekom  „jačom“ strankom te da će koalirati, ovim putem javno demantiram.
NE  Živi Zid ne ide sa nikim ruku pod ruku ni sad niti ubuduće jer nema nijedne dodirne točke s ostalim strankama.
Njihov način d... detaljnije

Dobravski HNS vas poziva na druženje u ribički dom subota ...

Uz druženje slijedi razgovor sa županom Matijom Posavcem, kako će se dalje razvijati Međimurje. Kako će se dalje razvijati Donja Dubrava razgovarati će se sa kandidatom za načelnika Marijanom Vargom te ostalim HNS-ovcima Donje Dubrave.
Vrijeme održavanja: subota 13.05. od 16 sati u Ribičkom domu
Za sve je osigurano;
... detaljnije

SDP zajedno s Laburistima imaju kandidatkinju za načelnicu

Predstavljamo vam najmlađu kandidatkinju za općinsku načelnicu Martinu Kovač. Martina je mlada, , ambiciozna  i vesela dvadeset osmogodišnja Dobravčica, profesorica hrvatskog jezika. Puna ideja i planova kako poboljšati  kvalitetu života u našoj Dobravi jer Dobravu čine njeni stanovnici. Ivan Strbad kandidat je za njenog zamjenika. U... detaljnije

Dubravčanu pripao derbi

Ove subote odigrana je prevenstvena utakmica mlađih pionira između NK „Dubravčan“ i NK „Strahoninec“. Utakmica je završila pobjedom Dubravčana 5-1. Ova utakmica bila je direktna borba za prvo mjesto. Do kraja prvenstva ostala su još samo dva kola. U sljedećem kolu Dubravčan gostuje kod posljednjeplasiraneg NK „Šenkovec“,  dok u poslj... detaljnije

Plan dežurstva Općinskog izbornog povjerenstva Općine Donja ...

Plan dežurstva u postupku dostave Izvješća o primljenim donacijama za financiranje izborne promidžbe i Izvješća o troškovima (rashodima) izborne promidžbe s ažurnim podacima do dana podnošenja izvješća u Općinskom povjerenstvu Općine Donja Dubrava kako slijedi:

dana 13. svibnja 2017. (subota) od 9,00 do 16,00 sati – Nataša Hrašćanec mob... detaljnije

Poziv na školsku priredbu povodom Dana škole

OŠ Donja Dubrava vas poziva na svečanu školsku priredbu povodom Dana škole u petak, 12. Svibnja u 17:30 sati. Priredba će se održati u školskoj sportskoj dvorani. Dođite i uživajte u pjesmi i glumi naših učenika!

          OŠ Donja Dubrava

... detaljnije

SDP i Laburisti zajedno za bolju budućnost Dobrave!

Naše dvije stranke povezuju iste vrijednosti i ista razmišljanja o razvoju i napretku Donje Dubrave pa smo 20. travnja sklopili koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore. 
Jako ste nam važni vi, mještani Dobrave i mladi i stariji kojima želimo olakšati život kroz zajedničke programske aktivnosti. Marljivim i p... detaljnije

Upisi u dječji vrtić „Klinčec“ Donja Dubrava

Dječji vrtić „Klinčec“  poziva sve zainteresirane roditelje djece rane i predškolske dobi da se prijave na upis djece u novu pedagošku godinu 2017./2018. Mogu se prijaviti djeca od navršene prve godine života do polaska u školu. Prijave će se vršiti od 15.5.-19.5.2016.god.( od ponedjeljka do petka) u vremenu od 9 do 12 sati u dječjem vrti... detaljnije

Tko je tko u dobravskom DVDu

Dobrovoljno vatrogasno društvo osnovano je 1888. godine i cijelo je to vrijeme uvijek bilo na raspolaganju našim ali i mještanima susjednih mjesta. Broj aktivnih članova se tijekom godina mijenjao, ali se u novije vrijeme ustabilio na oko osamdesetak aktivnih članova. 

Danas naše društvo čini 76 aktivnih članova u... detaljnije

Kandidati za Općinsko vijeće koalicije HDZ-HSS-HSLS

Članovi koalicije triju stranaka, HDZ-a, HSS-a i HSLS-a, zajednički su dogovorili listu kandidata za Općinsko vijeće s kojom izlaze na lokalne izbore u nedjelju, 21. svibnja 2017. godine. Kandidat za načelnika Općine Donja Dubrava je Dražen Miser, a ujedno je i nositelj liste. Kandidatkinja za zamjenicu načelnika je Martina Detelj. U nastavku ... detaljnije
<< natrag na popis novosti