NOVOSTI


Čestitka župnika Pilaja

Poštovani!

Ako tražimo Raspetoga Gospodina Isusa među mrtvima ostajemo u zastrašujućoj tami groba, u smrti. 
Ako tražimo Raspetoga Gospodina Isusa  među živima ostajemo u radosnoj ljepoti Života.
Valja uvijek tražiti na pravom mjestu. Jedino vjerom razumijemo i prihvaćamo da je Život pobij... detaljnije

Čestittka dobravskog SDPa

Poštovani mještani Donje Dubrave!
Uskrs nije samo blagdan i nije samo uskrsnuće od mrtvih, nego je i život koji živimo sada. Nemojmo Isusovo uskrsnuće gurati od sebe jer njegovo uskrsnuće tiče se nas živih i naših djela. Iskoristimo tu priliku i oblikujmo naš život čineći dobro svim ljudima. Nemojmo okretati glavu od nemoćnih, slabih... detaljnije

Čestitka dobravskog HNSa

Drage Dobravčice i Dobravčani,
Želimo da nam ovaj najveći kršćanski blagdan donese poticaje za razvoj dobrih odnosa, poštenih pristupa, razumijevanja i dijaloga.
Svima srdačno čestitamo Uskrs, želimo da Vam blagdan Uskrsa bude ispunjen radošću i obiteljskim mirom.
Vaši HNS-ovci

... detaljnije

Umro mons. Blaž Horvat

Mons. Blaž Horvat, svećenik Varaždinske biskupije, kanonik i rektor varaždinske katedrale u miru, preminuo je u petak 25. ožujka u Svećeničkom domu Varaždinske biskupije nakon teške bolesti okrijepljen svetim sakramentima u 78. godini života i 52. godini svećeništva.
Rođen je 31. siječnja 1939. g. u Donjoj Dubravi u Međimurju od oca ... detaljnije

Uskrsni zečevi u centru Donje Dubrave

Minulih se dana aktivno radilo na dizajniranju i izradi dva prigodna uskrsna zeca. Izrezivalo se, bojalo, slagale se konstrukcije, a  rezultat aktivnosti od danas se može vidjeti u centralnom parku. Kako bi se instalacija zečeva mogla izvršiti, potrebne su bile bale koje je dopremio i postavio tim Farme „Muškatljin“.

     ... detaljnije

Pozivnica na „sloginu“ uskrsnu priredbu

KUD „Seljačka sloga“ Donja Dubrava organizira tradicionalnu Uskrsnu priredbu koja će se održati u nedjelju, na Uskrs, 27.3.2016. godine u 15,00 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole Donja Dubrava. Nastupat će sve sekcije „Slogaša“. 
Ulaz je dobrovoljni prilog.

... detaljnije

Predstavljen geodetski elaborat cesta kojima upravlja općin ...

Dana 21.03.2016. godine sukladno objavljenom Javnom pozivu, u prostorijama Općine održan je javni uvid u geodetski elaborat izvedenog stanja nerazvrstanih cesta kojima upravlja Općina. Izrađivač elaborata, ovlašteni inženjer geodezije tvrtke Girus d.o.o. iz Šenkovca predstavio je elaborat s granicama zemljišta za upisa općinskih cesta u katastar i ... detaljnije

BIMEP 2016.

Međimurski savez sportske rekreacije „Sport za sve“ i ove godine (11. puta za redom) organizira povodom Dana Međimurske županije, Međunarodnog dana zdravlja i Dana planeta Zemlje tradicionalnu sportsko-rekreativnu manifestaciju pod nazivom „Biciklima međimurskim putevima - BIMEP 2016“.

BIMEP će se održati u nedjelju 1... detaljnije

Mnogima će, zbog njih, ovaj Uskrs biti puno ljepši.

„Caritas župe sv. Margarete Donja Dubrava ima skroman broj članova, ali oni su s puno ljubavi i truda nastojali služiti potrebitom čovjeku, svojoj zajednici, svojoj Crkvi. Možda nismo ostvarili sve akcije koje smo željeli, nismo pomogli svugdje gdje smo trebali, ali i taj mali broj članova ipak je uspio nekoga obradovati, nekog utješiti, nekom... detaljnije

Izložba Marka Vučenika u Muzeju Međimurja Čakovec

Pozivamo Vas na otvorenje izložbe našeg sumještanina Marka Vučenika pod naslovom „The best of Marko Vučenik photography + POLAROID88“ koje će se održati u petak, 25.03.2016, u 18 sati u Izložbenom salonu Muzeja Međimurja Čakovec. U izložbu će nas uvesti Ana Tonković Dolenčić. 
Ulaz je besplatan. 
<< natrag na popis novosti