Brzi izbornik
 
Arhiva  
 
 
Fotogalerija
 
 
Nostalgija 
 
 
Mali oglasi
 
 
Župa Sv. Margarete
 
 
Naše gospodarstvo 
 
 
O našim strankama
 
 
Naši sportaši
 
 
Vicoteka
 
 
Vremenska prognoza
 
 
Fotokritika
 
 
Osnovna škola
 
 
Katalog informacija
 
 
Javno nadmetanje
 
 
Dobravski pijac
 
Gdje smo?

map

Potražite nas na interaktivnoj mapi!
Najnovija fotka

60godišnjaci


Arhiva novosti

godina


mjesec


prikaži
Mali oglasi

Prodajem vw passat karavan cl,...

procitajte oglase ›››

predajte oglas ›››
6. NATJECANJE S NAVALNIM VOZILIMA
11.7.2011.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Donja Dubrava po šesti je put organiziralo Natjecanje s navalnim vozilima. 10. srpnja 2011. godine natjecalo se deset ekipa (iz Donje Dubrave, Preloga, Kotoribe, Malog Bukovca, Svete Marije, Donjeg Mihaljevca, Donjeg Vidovca te dvije ekipe iz Donjeg Kraljevca). Po velikoj vrućini sve su ekipe uspješno izvršile postavljene zadatke, ali – uz   natjecateljski karakter – ovo je bila i prilika za provjeru ispravnosti vatrogasne opreme i obučenosti vatrogasaca jer je vježba i natjecanje zamišljeno kao stvarno gašenje požara.
No, stvarnog požara, na sreću nije bilo, pa su najvažnija bila vremena u kojima je koje društvo izvršilo zadatak te pravilan način izvođenja vježbe, tj. rukovanja s vatrogasnom opremom. Nakon zbrajanja svih rezultata saznali smo i ovogodišnje pobjednike. Najuspješnija je bila prva ekipa DVD Donji Kraljevec, drugo su mjesto osvojili domaćini, a treći su bili natjecatelji iz Malog Bukovca.
Zbog nesnosnih vrućina, organizatori su – jer je ovo ipak samo natjecanje – dozvolili učesnicima da vježbu izvedu samo s opasačem i kacigom, a bez zaštitnih vatrogasnih odijela. No, natjecatelji iz Malog Bukovca ovu su ponudu odbili uz riječi: „Pa neka je i vježba, ali mi smo ipak vatrogasci!“ i nastupili su u kompletnoj zaštitnoj odjeći. Možda im je težina opreme ipak malo zasmetala jer su, na kraju, osvojili treće mjesto, ali su zato za svoj nastup pobrali veliki pljesak svih natjecatelja.
...


            
PrivredniciAnketa

Rezultati

Raspored sv. misa
Nedjelja
13.10.2013.
7.30 za + Čižmešija Ceciliju god., Tomu i + rod.
10.30 ŽUPNA


bottom
Coldreactor - home of Damir Karić