Brzi izbornik
 
Arhiva  
 
 
Fotogalerija
 
 
Nostalgija 
 
 
Mali oglasi
 
 
Župa Sv. Margarete
 
 
Naše gospodarstvo 
 
 
O našim strankama
 
 
Naši sportaši
 
 
Vicoteka
 
 
Vremenska prognoza
 
 
Fotokritika
 
 
Osnovna škola
 
 
Katalog informacija
 
 
Javno nadmetanje
 
 
Dobravski pijac
 
Gdje smo?

map

Potražite nas na interaktivnoj mapi!
Najnovija fotka

60godišnjaci


Arhiva novosti

godina


mjesec


prikaži
Mali oglasi

Prodajem vw passat karavan cl,...

procitajte oglase ›››

predajte oglas ›››
ODRŽANA SKUPŠTINA KUGLAČKOG KLUBA
26.1.2011.

U subotu, 22.01.2011. g. održana je redovna izvještajna skupština kuglačkog kluba „Dubravčan“ . Skupštinari su prihvatili sva podnesena izvješća. U nastavku možete pročitati izvještaj predsjednika kluba o radu protekle godine …


IZVJEŠĆE O RADU KUGLAČKOG KLUBA «DUBRAVČAN» ZA 2010. GODINU


Eto da se u kratkim crtama osvrnem na rad kuglačkog kluba za proteklu 2010. godinu.  Nakon mnogo poteškoća koja su pratila klub u prvom i drugom dijelu sezone 2009/2010 sezona je završila uspješno. Maratonskih 24 kola privedeno je kraju uz velika odricanja igrača i uprave kluba. U drugom dijelu prvenstva ostvareno je 9 pobjeda i 3 poraza, te osvojeno 4. mjesto od 13 klubova. U jesenskom dijelu prvenstva odigrano je 11 kola i ostvareno je 4 pobjeda i 7 poraza, to jest osvojeno je 8 bodova i zauzimamo 8. mjesto,koje je daleko od očekivanog jer su se u klub vratili naši igrači Miser Franjo i Žinič Mihajlo ali bolest i teren istih igrača umanjio je naša očekivanja. . Moram napomenuti da smo održali otvoreno prvenstvo Donje Dubrave gdje su nastupila 72 igrača u kategorijama: registrirani, neregistrirani, juniori, starije osobe i žene. Laskavu titulu «Prelaznog pehara» osvojio je Dražen Cenko.U desetom mjesecu naša dva juniora  Čižmešija Josip mlađi i Fabić Davor nastupili su na juniorskom prvenstvu  regije sjever i osvojili Čižmešija 5 a Fabić 7 mjesto od 32 igrača  Pred novu godinu, to jest za Božić održali smo po drugi puta božićni turnir na kojem je nastupilo 44 igrača; u tri kategorije :žene registrirani i neregistrirani igrači. U protekloj godini za klub su nastupili: Dolenec Vlado, Hrašćanec Tomislav, Radmanić Josip, Dario Lukša,  Josip Čižmešija (stariji), Josip Čižmešija (mlađi), Branko Horvat, Željko Šimunić, Davor Fabić, Saša Štefić Mihajlo Žinič Miser Franjo i trener Dražen Cenko.
Pri samom kraju moram napomenuti da financijska situacija je i dalje teška, no nadamo se da uz pomoć općinskih struktura, uprave kluba i igrača bude i to riješeno na zadovoljavajući način.
Na kraju bih se zahvalio sponzoru otvorenog prvenstva ALU-KO vlasniku Branku Klariću, kavani «Opera», te sponzorima božićnog turnira Đođ Andreju  frizerski salon «Marina» Kotoriba, «Grozd d.o.o.» Donji Vidovec Kavani San Marinu Donja Dubrava Jil sokovi Donja Dubrava i ostalima. Zahvalio bih se općini Donja Dubrava na financijskoj pomoći, hvala gradskoj kavani «Lovac» Prelog- vlasniku Damiru Dominiću, vulkanizerskoj radnji «Vlado» Donja Dubrava, «Graditeljstvu Horvat» Donja Dubrava, «Brljak Bimel» Donja Dubrava, «Fabić- Pak», «Bali d.d. », kavani «Schoch» Donja Dubrava „Drava-Namještaj“ vlasniku Dragutinu Nestič iz Donjeg Vidovca i hvala svima koji su pomogli u radu kluba u protekloj godini. Također hvala vjernim članovima koji su vrlo uspješno skupili članarinu. I na samom kraju želja nam je da ova naša skromna sredina uz podršku simpatizera i igrača i članova kluba da i ubuduće njeguje kuglački sport unatoč svim poteškoćama..  HVALA !!!   

              Za KK „ DUBRAVČAN“ 

             Antun Horvat, predsjednik kluba 

 

 

 

...


          
PrivredniciAnketa

Rezultati

Raspored sv. misa
Nedjelja
13.10.2013.
7.30 za + Čižmešija Ceciliju god., Tomu i + rod.
10.30 ŽUPNA


bottom
Coldreactor - home of Damir Karić