Brzi izbornik
 
Arhiva  
 
 
Fotogalerija
 
 
Nostalgija 
 
 
Mali oglasi
 
 
Župa Sv. Margarete
 
 
Naše gospodarstvo 
 
 
O našim strankama
 
 
Naši sportaši
 
 
Vicoteka
 
 
Vremenska prognoza
 
 
Fotokritika
 
 
Osnovna škola
 
 
Katalog informacija
 
 
Javno nadmetanje
 
 
Dobravski pijac
 
Gdje smo?

map

Potražite nas na interaktivnoj mapi!
Najnovija fotka

60godišnjaci


Arhiva novosti

godina


mjesec


prikaži
Mali oglasi

Prodajem vw passat karavan cl,...

procitajte oglase ›››

predajte oglas ›››
ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA PODRUŽNICE HNSa
4.1.2011.

Krajem prošle godine, svoju redovnu izvještajnu godišnju Skupštinu održala je podružnica Hrvatske narodne stranke Općine Donja Dubrava. Sjednici je prisustvovalo 30ak članova podružnice. Predsjednik Podružnice Rudolf Lisjak izrazio je zadovoljstvo radom podružnice u minuloj godini najavivši još više aktivnosti u 2011. , izbornoj godini. Urađeno u 2010oj sažeo je i izvještaju koji vam donosimo u nastavku…


IZVJEŠTAJ O RADU PODRUŽNICE HNS-LIBERALNIH DEMOKRATA

Donje Dubrave za proteklu godinu od održane godišnje skupštine
U protekloj godini održano je 8 sjednica predsjedništva i tri sjednice tima Donjeg Međimurja gdje spadaju Goričan, Sveta Marija, Donji Vidovec, Kotoriba i Donja Dubrava.
Odradili smo sve aktivnosti vezane uz predsjedničke izbore i to skupljanje potpisa, plakatiranje, sudjelovanje na predizbornim skupovima koji su bili na našem području gdje  je Vesna Pusić dobila 73 glasa ili 14,3 posto, a u drugom krugu dr. Ivo Josipović dobio je 442 glasa ili 84 posto što je najveći postotak u Međimurju.
22.12.2009. godine održali smo završno druženje za proteklu godinu u kavani Opera. Sudjelovali smo na Saboru stranke u Zagrebu i na skupštini ŽO HNS-a Međimurja u Mačkovcu. Sudjelujemo na seminaru u Opatiji i u radu sjeverozapadnog regionalnog saveza gdje imamo i svog člana, a to je g. Marijan Varga. Sudjelujemo na sportskim susretima na Bjelolasici i mi organiziramo spust regatu starim tokom rijeke Drave. 17.11.2010. organiziramo u Donjoj Dubravi proslavu 20. Godišnjice osnivanja HNS-a gdje svim osnivačima na području donjeg Međimurja dodjeljujemo zahvalnice. Iz naše podružnice dobilo ih je 9 članova i to Drago Vučenik, Mijo Miser, Ivan Mikulan, Antun Janjatović, Nenad Golec, Rudlof Lisjak, Robert Balent, Darko Miser i Anka Vlah. Proslavi su bili nazočni predsjednik stranke Radimir Čačić,  predsjednik ŽO Matija Posavec i drugi gosti. Kao stranka na vlasti sudjelujemo u svim aktivnostima koje se odvijaju u općini kao što su sjednice OV, dani općine, fašnik, proslava prvog maja, dani luka, kulturološke igra Zrinskih, zeleni dječji vrtić.
Podružnica broji 57 članova.


                             Predsjednik podružnice:

                                 Rudolf Lisjak


U Donjoj Dubravi, 27.12.2010.
...


            
PrivredniciAnketa

Rezultati

Raspored sv. misa
Nedjelja
13.10.2013.
7.30 za + Čižmešija Ceciliju god., Tomu i + rod.
10.30 ŽUPNA


bottom
Coldreactor - home of Damir Karić