Brzi izbornik
 
Arhiva  
 
 
Fotogalerija
 
 
Nostalgija 
 
 
Mali oglasi
 
 
Župa Sv. Margarete
 
 
Naše gospodarstvo 
 
 
O našim strankama
 
 
Naši sportaši
 
 
Vicoteka
 
 
Vremenska prognoza
 
 
Fotokritika
 
 
Osnovna škola
 
 
Katalog informacija
 
 
Javno nadmetanje
 
 
Dobravski pijac
 
Gdje smo?

map

Potražite nas na interaktivnoj mapi!
Najnovija fotka

60godišnjaci


Arhiva novosti

godina


mjesec


prikaži
Mali oglasi

Prodajem vw passat karavan cl,...

procitajte oglase ›››

predajte oglas ›››
PORAZ KOŠARKAŠA U DERBIJU KOLA
13.12.2008.

U derbiju 8 kola B košarkaške lige, u sudaru dvije dosad neporažene momčadi, KK“Dubravčan“ je izgubio utakmicu protiv KK“Križevci“ s 52:63. Problemi pred utakmicu počeli su prije tjedan dana, u utakmici 7. kola u Koprivnici, kada je zbog udarca u koljeno ozlijeđen organizator igre Ivica Haramija, a nastavljeni na trening-utakmici u srijedu kada je Renato Lukša slomio šaku. Praznina koja je nastala izostankom dvojice igrača prve petorke pokušala se nadoknaditi aktiviranje Kristijana Krušlja koji je posljednju utakmicu odigrao prije 20 mjeseci.
Naši su košarkaši u utakmicu ušli vrlo nervozno i protivnik je tijekom prvog poluvremena stalno bio u vodstvu. Prijelomni trenutak utakmice dogodio se u 18. minuti kada Boris Majcen nesportski reagira na niz provokacija i udaraca igrača kojeg je „čuvao“ i biva isključen.
Poluvrijeme „Dubravčan“ završava na -14 s petorkom Kristijan Krušelj, Vedran Jakupak, David Štefić, Božidar Međinurec i Brljak Ivica na parketu i s pet juniora, dojučerašnjih osnovnoškolaca na klupi nasuprot iskusnog protivnika koji rotira 10 igrača.
Da li je na pomolu katastrofalan poraz? Malo tko je vjerovao da će drugo poluvrijeme biti rezultatski neizvjesno. A bilo je upravo takvo.
Drugo poluvrijeme naši košarkaši otvaraju s tri uzastopne trice Vedrana Jakupaka te uz vrlo dobru obranu kojom su tjerali protivnika na greške, dolaze na -5 koševa razlike.
Da li je na pomolu nevjerojatan preokret? Ne do njega nije došlo.
Iskusni košarkaši iz Križevaca presingom i agresivnom igrom izmaraju našu petorku i dobivaju utakmicu.
Utakmicu je obilježilo vrlo loše suđenje jednog od sudaca. Gospodin je dosudio 5 tehničkih pogrešaka i jednu isključujuću. Svojim odlukama utakmicu je učinio vrlo nervoznom. Ne mogu tvrditi da je „vukao na jednu stranu“ i da bi „Dubravčan“ dobio utakmicu uz bolje suđenje, Križevčani su bolji od ovako okrnjenog „Dubravčan“. Međutim, kada u utakmici koja ničim  nije odstupala od tipične prvenstvene utakmice dosude toliko disciplinskih mjera i to sve jedan sudac i kad je poslije utakmice glavna tema razgovora suđenje, a ne igra onda definitivno sa suđenjem nešto nije bilo u redu.
Vjerujem da bi „Dubravčan“ u kompletnom sastavu bez većih problema dobio utakmicu.Da li sam u pravu vidjet ćemo na proljeće u Križevcima....


            
PrivredniciAnketa

Rezultati

Raspored sv. misa
Nedjelja
13.10.2013.
7.30 za + Čižmešija Ceciliju god., Tomu i + rod.
10.30 ŽUPNA


bottom
Coldreactor - home of Damir Karić